Teilnehmer am Werkstatt Training mit Mercedes-Benz Fahrzeugen.

OMNIplus WorkshopTraining

Zodat uw werkplaatspersoneel altijd top opgeleid is.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Werkplaatsmedewerkers worden door OMNIplus-experts getraind
  • Doel: het zelfstandig uitvoeren van basisreparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Twee kwalificatieniveaus die op elkaar voortbouwen
  • Altijd up-to-date met de nieuwste technologie

Beschikt u over u een eigen werkplaats en wilt u zoveel mogelijk reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren? Dan heeft u werkplaatsmedewerkers nodig die altijd op de hoogte zijn van de laatste technische kennis. Met de OMNIplus WorkshopTraining profiteren uw medewerkers van de kennis en kwalificaties van onze busexperts. Zo zullen zij vlot en kostenbesparend werken en wordt uw busvloot in topvorm gehouden

Het succes van de OMNIplus WorkshopTraining ligt in de combinatie van theoretische kennisoverdracht met praktijkgerichte scholing. De cursussen zijn onderverdeeld in twee kwalificatieniveaus die op elkaar voortbouwen: Professional en Master. Om het uiterste uit onze trainingen te halen, gebruiken wij verschillende trainingsmethoden. Door de combinatie van face-to-face trainingen en digitale leermedia, zoals e-learning en virtuele klaslokalen, trainen wij uw werkplaatsmedewerkers gericht.

De OMNIplus WorkshopTrainings op een rijtje

Aandrijving-carrosserie-remmen

Of het nu gaat om nabehandelingssystemen voor uitlaatgassen of een elektronisch remsysteem, u leert hoe u de voordelen van moderne technologie kunt gebruiken voor onderhoud en reparaties.

Elektronica/diagnose

Een gerichte diagnose is de sleutel tot succes. Of het nu gaat om elektronica, hybride technologie of telematica: met deze training houdt u het overzicht.

Comfortsystemen/carrosserie

Een goede temperatuur en comfort zijn voor passagiers van essentieel belang. Of het nu gaat om reparaties aan de carrosserie of onderhoud aan de airconditioning, hier leert u hoe uw bus een goede indruk bij de passagiers achterlaat.

IT-systemen

Er zit veel elektronica in een moderne bus. Tijdens onze IT-trainingen leert u professioneel werken met de informatiesystemen van uw voertuig.

Naar het Bus Training Platform

Hebt u vragen over de OMNIplus WorkshopTraining?
E-mail:
Schriftelijke vraag